lunes, 22 de septiembre de 2008

Un Valldu 'de traca i mocador'

El CH Valldoreix s'endú els 2 punts en l'estrena en lliga davant l'AE Fornells (27-29)

Vice-. El Valldoreix va donar el tret de sortida a la temporada 2008/09 amb un cop d'autoritat, amb una victòria important a una de les pistes on 'a priori' pocs equips sumaran punts. Per això, el triomf de dissabte és tant important. Perquè és a una pista difícil i perquè el verd-i-negre és un projecte renovat a fons, amb moltes cares noves; i, com tot nou repte, s'ha d'anar consolidant a base de confiança, que només s'aconsegueix a base de victòries.
I, precisament, els jugadors nous van tenir un protagonistme destacat: Marc Quevedo, el fitxatge estrella de la temporada, va ser el millor del partit (11 gols), formant una parella letal a la banda dreta de l'atac amb l'extrem Raul Caballero (6 gols) i amb Nacho De Mena, que debutava com a verd-i-negre i que va suplir amb nota Raul quan aquest descansava a la banqueta.
La resta de jugadors van complir el seu paper; el també debutant Martí Melo, Ramon Salmurri, Juanjo Boza, el pivot Roger (amb una destacadíssima actuació), Eloy Martínez, Jaume Rifà, i el porter 'Marakas', clau en moments puntuals i que va anar de menys a més en tot el partit.

Altres resultats del grup:


JOVENTUT HANDBOL MATARO B (26)- H COOPERATIVA SANT BOI (30)

CH AMPOSTA (35) - SANT MARTÍ ADRIANENC C (26)

CE VILANOVA GELTRÚ-CUSAL (22) - CH MARTORELL (22)

H SANT JOAN DESPÍ (23) - H SANTPEDOR (18)

CH SANT ESTEVE SESROVIRES B (35) - H SANT CUGAT B (17)


Proper partit, CH VALLDOREIX-CH AMPOSTA (Dissabte, 20 h, Valldoreix)

2 comentarios:

Presi dijo...

Y quien nos va a parar ahora? con esta plantilla, con esta junta y con este departamento de comunicación. VISCA EL VALLDU!!!

Martí dijo...

Olé, Eric!

Em mola molt la proposta de blog, crec que és el que ens faltava!

Ara només hem d'animar a tothom a escriure-hi i aportar-hi la seva!

Vinga Valldoreix, que això només ha començat!